12.000 forinttól olcsóbban, 18.000 forinttól INGYEN szállítunk!

 Cibi
 
​Kisgyermekes anyukaként gyorsan megtanultam, hogy a rágcsálnivalókat érdemes áttölteni egy visszazárható zacskóba. Az a biztos!

Tulajdonképpen így született meg az első tasak. Nem találtam gusztusosnak a visszazárható nejlonzacskókat az első mosás után és ezzel egy időben a kreatív félóra is rám tört. Így kelt életre az újratasak.

Innen már csak egy lépés volt az újraszalvéta. Abba nekem jobban esik csomagolni a szendvicset. A gyerek is tud bánni vele. Tépőzárral egyszerű méretre állítani és bezárva tartani. És akárhonnan is nézem, sokkal szebb, praktikusabb, sokoldalúbban, egyszerűbben és sokkal többször használható, mint egy darab folpack.

Méhviaszos biopamut élelmiszercsomagoló - a hűtőszekrényben tárolt élelmiszerek jó-barátja

 

Ha már sokszor használatos, élelmiszer és környezetbarát csomagolóanyagot akarunk használni - nemcsak útravalónak, hanem otthon is.

A méhviasz kiváló tartósító anyag. Nem mi találtuk ki. Mi csak bevontuk vele a biopamutot és ebbe csomagoljuk az élelmiszert. Így az nem érintkezik káros műanyaggal, pont annyira szellőzik, amennyire kell és tovább marad friss, mint a folpackba, műanyag dobozba csomagolt társai.

Czibolya Kata

A csapat

Magyarországon egyedülálló élelmiszerbiztos csomagolóanyagokat tervezek. Célom, hogy praktikus, strapabíró és hosszú ideig használható termékeket állítsunk elő.

Czibolya Kata

Messzi országban  - a paradicsomban - jártam, s az ott látottaktól sokkot kaptam. A sokk cselekvésre késztetett, ami a Cibiben kel életre. Szeretném, ha nem gyilkolnánk le a saját élőhelyünket.

Szemenyei Rella