Szeretjük a sütiket és a Cibi-be be is csomagolhatod őket! A weboldalon használt sütiket pedig itt tudod jóváhagyni.
20.000 Ft felett ingyenes szállítás 20.000 Ft felett ingyenes szállítás

Szállítás és fizetés

Szállítási és fizetési feltételek

Köszönjük, hogy érdeklődsz a Cibi termékek iránt! Rendelésed leadása során az alábbi szállítási és fizetési lehetőségek közül választhatsz:

 

Szállítási lehetőségek:

 

1. Átvétel DPD Csomagponton:

A DPD Csomagpontos átvétel ötvözi a személyes átvétel és a futáros kézbesítés előnyeit.

Környezetvédelmi szempontból, valamint rugalmasságát tekintve a legelőnyösebb típus, hiszen a csomagokat mi egy helyen tudjuk feladni, azokat csoportosan szállítják az átvevőpontokra, Te pedig az utadba eső legközelebbi ponton tudod átvenni a sajátodat, így kisebb a környezetszennyezés mértéke.

A hozzád legközelebb lévő DPD Csomagponton veheted át a rendelésedet, annak nyitvatartási idejében bármikor a hét minden napján, akár hétvégén is.

Ezeken a helyeken bankkártyával fizethetsz, ha az utánvétet választottad!

A Csomagpontok listáját, a részletes nyitvatartást és fizetési lehetőségeket az alábbi linken találod: https://www.dpd.com/hu/hu/pickup-csomagpont/csomagpont-kereso/

A megrendelésedet követően áruházunk e-mail-ben értesít arról, hogy a csomagodat átadtuk a DPD Csomagpont felé kiszállításra és szintén kapsz egy értesítést, ha csomagod megérkezett a választott DPD Csomagpontra. Az átvételre 7 munkanap áll rendelkezésedre.

Felhívjuk a figyelmedet, hogy a DPD Csomagponton a csomagod biztonsága érdekében a személyazonosságodat igazolnod kell és bankkártyás fizetési lehetőség van.

 

2. Átvétel FOXPOST csomagautomatából:

A FOXPOST egy egyszerű, kedvező áru, megbízható és időtakarékos csomagátvételi mód, amellyel a legnépszerűbb bevásárlóközpontokban veheted át a csomagod.

Kérd megrendelésed bármely FOXPOST csomagautomatába, így nem kell egész nap várnod a futárt: a választott bevásárlóközpont nyitvatartási idejében bármikor, a napi teendőidhez igazodva várakozás, sorban állás és adminisztráció nélkül, garantáltan sérülésmentesen veheted át a megrendelt termékeidet.

Csomagod állapotáról folyamatosan tájékoztatást küldünk: e-mailben értesítünk arról, amikor átadjuk a FOXPOST-nak a csomagod, ők másnapra kiszállítják az általad választott automatába és küldenek számodra egy sms-t, amely egy egyedi nyitókódot tartalmaz. Csupán ezt a kódot kell beütnöd az automata érintőképernyőjén ahhoz, hogy a megfelelő rekesz ajtaja kinyíljon és kézhez vedd a vásárolt termékeket. Minderre három nap áll rendelkezésedre, eddig tárolják a csomagod az automatában.

Amennyiben utánvétes fizetést választottál, a kód beütése után még egy fizetési tranzakció következik, melyet kizárólag bankkártyával tudsz lebonyolítani szintén az automatánál.

Országosan már több mint 900 FOXPOST csomagautomata áll rendelkezésedre, az alábbi listában tudod megkeresni a hozzád legközelebb esőt: FOXPOST csomagautomaták listája .

 

3. Házhoz szállítás futárral:

Megrendeléseink házhoz szállítását a DPD Hungary Kft. végzi.

Magyarország teljes területén lehetőség van házhoz szállításra, így akár már másnap az otthonodba érkezhet a csomagod!

A megrendelésed futárszolgálatnak történő átadásáról e-mail-t küldünk, a szállításra pedig akár már másnap sor kerülhet!

A kézbesítés várható időpontjáról a DPD Hungary Kft. e-mail-ben küld értesítést a szállítást megelőző munkanapon a megrendeléskor megadott e-mail címre.

A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8:00-17:00 óra közötti időszakban, ezért szállítási címként célszerű olyan címet megadni, amelyen elérhető vagy ebben az időszakban.

Kérünk, hogy olyan címet válassz a kiszállításra, amelyen át is tudod venni napközben a csomagodat!

Ha nem garantálható, hogy napközben ráérsz átvenni a futártól a csomagodat, kérjük, válaszd inkább a DPD CsomagPontot vagy a FOXPOST Csomagautomatát!

 

4. Személyes átvétel Nagykovácsiban a Tandem Könyv és Kávézóban:

Nagykovácsiban, a Tandem Könyv és Kávézóban (2094 Nagykovácsi, Kossuth Lajos utca 3.) személyesen is átveheted a rendelésed.

Ebben az esetben, ha utánvétet választottál fizetési módként, akkor csak készpénzben tudod kiegyenlíteni a vásárlásod értékét.

 

A szállítás díja:

Mind a házhoz szállítás, mind a DPD CsomagPonton és a FOXPOST csomagautomatából történő átvétel esetén 20.000 Ft felett díjmentes a szállítás.

Ez alatt az értékhatár alatt a kézbesítés díja távolságtól, a csomag méretétől és súlyától függetlenül  a FOXPOST esetében 1.090 Ft, a DPD CsomagPonton történő átvétel esetében 1.390 Ft. Futárszolgálattal történő házhoz szállítás díja 1.690 Ft.

Utánvét esetén a tranzakciós költség 400 Ft.

 

Fizetési lehetőségek:

 

1. Előreutalás:

Az alábbi bankszámlaszámra átutalhatod a megrendelésed ellenértékét, amikor az beérkezett a számlánkra, már indítjuk is a csomagodat a kért szállítási helyre!

Számlatulajdonos neve: NKN-ÖKOtrade Kft.

Számlaszám: Raiffeisen Bank 12010374-01794894-00200004

Kérünk, hogy a közlemény rovatban tüntesd fel a megrendelésed számát, amelyet a visszaigazoló e-mail-ben kapsz tőlünk!

Amennyiben a megrendelés teljesítés részben vagy egészben valamilyen okból mégsem jön létre, az átutalt összeget haladéktalanul visszautaljuk a számládra.

Az átutalásra 3 munkanap áll rendelkezésedre. Amennyiben 3 munkanapon belül nem történik meg az átutalás, úgy a megrendelés törlésre kerül.

 

2. Utánvét:

Fizethetsz utánvéttel is mindegyik szállítási módnál, amelynek a tranzakciós költsége 400 Ft.

A FOXPOST csomagautomatáknál és a DPD CsomagPontokon bankkártyás fizetés van Utánvétel esetén, a DPD Hungary Kft. házhoz szállítása esetén pedig készpénzzel vagy bankkártyával is kiegyenlítheted a vételárat.

Személyes átvétel esetén a Tandem Könyv és Kávézóban kizárólag készpénzzel tudsz fizetni.

 

Számlázás:

A megrendelésed a futárszolgálatnak történő átadásakor elektronikusan, az általad megadott e-mail címre küldjük számládat, amely aláírás nélkül is hiteles.

Az oldal tetejére