HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

1) ÚJRASZALVÉTA & ÚJRATASAK - Káros anyagtól mentes

Maximum 30 C fokon mosható a termék. Mosható mosógépben, vinylhez használható mosószer alkalmazása ajánlott.

(pl: környezetbarát mosószer).

Szárítógépben szárítható, de csak alacsony, kímélő fokozaton

(max 80°C)! (A körben található pont jelenti a szárítási fokozatot.)

A termék vasalható, de csak alacsony hőfokon! (A pontok száma utal a vasalási hőfokra – minél kevesebb, annál alacsonyabb fokozatot állíts be a vasalón!)

A termék vegyileg nem tisztítható!

​​

A klóros fehérítést mellőzd, mert azt nem szereti a termék!

Első használat előtt javasolt a belső felületet nedves, mosogatószeres szivaccsal megtisztítani.

A belső anyag elszíneződhet, ha olyan élelmiszerrel találkozik, mely amúgy megfogja a textíliát (meggy, kápia paprika stb.). 

Tipp:

Az ÚJRASZALVÉTA mosásakor érdemes az egymás mellett levő tépőzárakat összetapasztani, hogy a tépőzár mosáskor ne akadjon bele semmibe.

ÉLELMISZERBIZTONSÁG

A gyártó nyilatkozata szerint az Amerikai Élelmiszerbiztonsági Hivatal előírásai alapján a Cibi ÚJRASZALVÉTA/ÚJRATASAK káros anyag mentes termék belső részéhez használt vinyl és poliészter összetevőjű anyag megfelel az élelmiszerrel való érintkezés és tárolás anyag- és gyártási követelményeinek.

Az élelmiszerrel való ismétlődő érintkezés tesztelése az Amerikai Élelmiszerbiztonsági Hivatal által előírt módszerek szerint zajlott és minden kritériumnak megfelelt. A teszt során az alábbi anyagokat vizsgálták: ólom, BBP, BDP, DEHP. DIDP, DNOP, DINP, BPA.

Élelmiszer melegen is helyezhető az anyagba, azonban az melegítésre nem alkalmas. Folyadék tárolásával kapcsolatos teszteléseknek nem lett alávetve az anyag.

környezetvédelem:

Az anyag előállítása modern létesítményekben, mérgező vegyi anyagok használata nélkül történik, követve a szigorú egészségügyi, biztonsági és környezetvédelmi előírásokat.

2) Cibibee 

MÉHVIASZOS CSOMAGOLÓ

A Cibibee méhviaszos élelmiszercsomagolót használat után csak töröld le nedves ruhával vagy tartsd a csap alá és egyszerűen mosd le. Ügyelj arra, hogy a víz hőmérséklete ne legyen szobahőmérsékletnél magasabb. Mosógépbe soha ne tedd be, mert a meleg kioldja az anyagból az összetevőket.

A Cibibee élettartama a használat gyakoriságától és gondosságától függően akár egy év. A használattal a tapadás folyamatosan csökkenhet. Az anyagon megjelenő csíkok a normál használat velejárói.   

Nem szabad kimosni, forró víz alá tenni,  vasalni, vagy bármilyen magas hőmérsékletnek kitenni,  mert az anyagból kioldódik a méhviasz.


Nem alkalmas folyadék, nyers hús, hal vagy forró ételek tárolására, így ezeket semmiképpen ne csomagold bele. Kerülni kell az alkohollal való érintkezését is.

14.000 forinttól olcsóbban, 20.000 forinttól INGYEN szállítunk!