top of page

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

1) ÚJRASZALVÉTA & ÚJRATASAK - Káros anyagtól mentes

Maximum 30 C fokon mosható a termék. Mosható mosógépben, vinylhez használható mosószer alkalmazása ajánlott.

(pl: környezetbarát mosószer).

Szárítógépben szárítható, de csak alacsony, kímélő fokozaton

(max 80°C)! (A körben található pont jelenti a szárítási fokozatot.)

A termék vasalható, de csak alacsony hőfokon! (A pontok száma utal a vasalási hőfokra – minél kevesebb, annál alacsonyabb fokozatot állíts be a vasalón!)

A termék vegyileg nem tisztítható!

​​

A klóros fehérítést mellőzd, mert azt nem szereti a termék!

Első használat előtt javasolt a belső felületet nedves, mosogatószeres szivaccsal megtisztítani.

A belső anyag elszíneződhet, ha olyan élelmiszerrel találkozik, mely amúgy megfogja a textíliát (meggy, kápia paprika stb.). 

Tipp:

Az ÚJRASZALVÉTA mosásakor érdemes az egymás mellett levő tépőzárakat összetapasztani, hogy a tépőzár mosáskor ne akadjon bele semmibe.

ÉLELMISZERBIZTONSÁG

A gyártó nyilatkozata szerint az Amerikai Élelmiszerbiztonsági Hivatal előírásai alapján a Cibi ÚJRASZALVÉTA/ÚJRATASAK káros anyag mentes termék belső részéhez használt vinyl és poliészter összetevőjű anyag megfelel az élelmiszerrel való érintkezés és tárolás anyag- és gyártási követelményeinek.

Az élelmiszerrel való ismétlődő érintkezés tesztelése az Amerikai Élelmiszerbiztonsági Hivatal által előírt módszerek szerint zajlott és minden kritériumnak megfelelt. A teszt során az alábbi anyagokat vizsgálták: ólom, BBP, BDP, DEHP. DIDP, DNOP, DINP, BPA.

Élelmiszer melegen is helyezhető az anyagba, azonban az melegítésre nem alkalmas. Folyadék tárolásával kapcsolatos teszteléseknek nem lett alávetve az anyag.

környezetvédelem:

Az anyag előállítása modern létesítményekben, mérgező vegyi anyagok használata nélkül történik, követve a szigorú egészségügyi, biztonsági és környezetvédelmi előírásokat.

2) Cibibee 

MÉHVIASZOS CSOMAGOLÓ

A Cibibee méhviaszos élelmiszercsomagolót használat után csak töröld le nedves ruhával vagy tartsd a csap alá és egyszerűen mosd le. Ügyelj arra, hogy a víz hőmérséklete ne legyen szobahőmérsékletnél magasabb. Mosógépbe soha ne tedd be, mert a meleg kioldja az anyagból az összetevőket.

A Cibibee élettartama a használat gyakoriságától és gondosságától függően akár egy év. A használattal a tapadás folyamatosan csökkenhet. Az anyagon megjelenő csíkok a normál használat velejárói.   

Nem szabad kimosni, forró víz alá tenni,  vasalni, vagy bármilyen magas hőmérsékletnek kitenni,  mert az anyagból kioldódik a méhviasz.


Nem alkalmas folyadék, nyers hús, hal vagy forró ételek tárolására, így ezeket semmiképpen ne csomagold bele. Kerülni kell az alkohollal való érintkezését is.

14.000 forinttól olcsóbban, 20.000 forinttól INGYEN szállítunk!

bottom of page