top of page

12.000 forinttól olcsóbban, 18.000 forinttól INGYEN szállítunk!

FŐOLDAL   >   AKCIÓK

KUPONOK

EGYEDI SOROZATSZÁMÚ KUPONOK felhasználásának részletei:

Az egyedi sorozatszámú kupon felhasználható a www.cibi.hu/vasarlas linken elérhető Internetes Áruházban, online vásárlás alkalmával a nem akciós termékekre a készlet erejéig.

Az egyedi kupon beváltásával a termékek bruttó vételárából a kuponon feltüntetett kedvezmény kerül érvényesítésre. A kupon egy vásárlás alkalmával használható fel, egy vásárlásnál több termék is megvásárolható. A kedvezmény az egyedi kuponon feltüntetett, nem akciós termékekre vonatkozik. Amennyiben az egyedi kuponon ilyen  korlátozás nincs, úgy az Internetes Áruház összes, nem akciós termékére érvényesíthető a kuponban foglalt kedvezmény. Százalékos vagy fix összegű kedvezmény a szállítási költségere, az akciós termékekre és az Ajándékkártyára nem vonatkozik.

Az egyedi kupon felhasználhatósága minden esetben az egyedi kuponon kerül feltüntetésre.

Az egyedi kuponban foglalt kedvezmény más kuponnal vagy kedvezménnyel nem vonható össze.

A kupon kódot a Szatyor oldalon kell berögzíteni (kis és nagybetű számít) majd az ALKALMAZ gombra kattintva érvényesíteni. Ekkor a kedvezmény a végösszegből levonásra kerül.

Utólag, a megrendelés véglegesítése/fizetés után nem tudjuk a kedvezményt érvényesíteni.

ÁLTALÁNOS KUPONOK felhasználásának részletei:

 

Az általános kupon felhasználható a www.cibi.hu/vasarlas linken elérhető Internetes Áruházban, online vásárlás alkalmával a  nem akciós termékekre a készlet erejéig.

Az általános kupon beváltásával a termékek bruttó vételárából a kuponon feltüntetett kedvezmény kerül érvényesítésre. A kupon az érvényességi idő alatt korlátlan számban használható, egy vásárlásnál több termék is megvásárolható. A kedvezmény az egyedi kuponon feltüntetett, nem akciós termékekre termékekre vonatkozik. Amennyiben az egyedi kuponon ilyen  korlátozás nincs, úgy az Internetes Áruház összes, nem akciós termékére érvényesíthető a kuponban foglalt kedvezmény. Százalékos vagy fix összegű kedvezmény a szállítási költségere, az akciós termékekre és az Ajándékkártyára nem vonatkozik.

Az általános kupon felhasználhatósága minden esetben az általános kuponon kerül feltüntetésre.

Az általános kuponban foglalt kedvezmény más kuponnal vagy kedvezménnyel nem vonható össze.

A kupon kódot a Szatyor oldalon kell berögzíteni (kis és nagybetű számít) majd az ALKALMAZ gombra kattintva érvényesíteni. Ekkor a kedvezmény a végösszegből levonásra kerül.

Utólag, a megrendelés véglegesítése/fizetés után nem tudjuk a kedvezményt érvényesíteni.

14.000 forinttól olcsóbban, 20.000 forinttól INGYEN szállítunk!

bottom of page