top of page
Keresés
  • Cibi Újraszalvéta / Czibolya Kata

Stepfordi feleségképző - 1. szint

A tökéletes háziasszony megtermeli a saját zöldségét, tehenet fej, kenyeret süt, házi ecettel takarít. Tehát boltba nem jár, csomagolóanyagot haza nem visz. Vagy. Nagyvárosban él, mert ott a karrier meg a színház, de csakis biopiacra jár, pontos bevásárlólistával, ahhoz igazított megfelelő számú és méretű vászonzsákkal és üvegedénnyel. Egyszer használatos csomagolóanyagot ő sem visz haza.

Klassz. Nekem tetszik ez az elmélet.

FORRÁS: WIX

Na de mi van a nem tökéletesekkel? Tehát a többséggel? Velünk?


Van 2 tippem, amivel egyszerűen, gyorsan és jelentősen csökkenthető a háztartási hulladék, napi szinten. Összeszedettséget és plusz munkát, energiabefektetést nem igényel. Így aztán nálam működik.


1.

Ha megint nagyáruházban vásárolsz és véletlenül már megint pont nincs nálad a 8 db helyes szütyőd, amit a nagymama régi függönyéből varrtál, akkor pakold a zöldségeket, gyümölcsöket 1 nagy papírzsákba a 8 nejlon helyett. Ott lesz a papírzacskó a kiflik mellett.

Ha a pénztárnál mérik, segíts a pénztárosnak azzal, hogy összerendezed, szétválogatod a szalagon a zöldségeket, gyümölcsöket. Lemérik zacskó nélkül, hidd el. Aztán ahogy jön a szalagról söpörheted a papírzacskóba.

Ha te magadnak mérsz és matricázod, akkor az összes matricát egy zacskóra ragaszd. Azzal sem lesz gond.

Nekem a múltkor 2 db répáért kellett beugranom. A répára tettem a vonalkódos matricát. Így is le tudta csippantani a kasszás néni.


2.

A gyerekek tízóraiját, uzsonnáját újraszalvétába vagy újratasakba csomagold. Egyszer kell megvenni és évekig lehet használni minden nap. Vízálló, könnyen tisztítható, csak le kell törölni és mehet bele a következő szendvics, kakaós csiga, pucolt mandarin.

Cibi ÚJRASZALVÉTA

CIBI ÚJRASZALVÉTA KOCKÁS - FORRÁS: CIBI

Mennyi alufólia, folpack, nejlonzacskó nem került így a kukába egyetlen hét alatt?

220 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

14.000 forinttól olcsóbban, 20.000 forinttól INGYEN szállítunk!

bottom of page