Szeretjük a sütiket és a Cibi-be be is csomagolhatod őket! A weboldalon használt sütiket pedig itt tudod jóváhagyni.
20.000 Ft felett ingyenes szállítás 20.000 Ft felett ingyenes szállítás

Használati útmutató

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

ÚJRASZALVÉTA, ÚJRATASAK és KENYERES ZSÁK

A Cibi újraszalvéta és a Cibi újratasak maximum 30 C fokon moshatók, akár mosógépben is. A vinylhez használható mosószer alkalmazása ajánlott (pl.: környezetbarát mosószer).

 

Mindkét termék szárítógépben szárítható, de csak alacsony, kímélő fokozaton (max 80°C)! (A körben található pont jelenti a szárítási fokozatot.)

 

Az újraszalvétát és újratasakot vasalhatjuk is, de csak alacsony hőfokon! (A pontok száma utal a vasalási hőfokra – minél kevesebb, annál alacsonyabb fokozatot állíts be a vasalón!)

Vegyileg nem tisztítható!

​​

A klóros fehérítést mellőzd, mert azt nem szeretik a Cibi termékek!

 

Első használat előtt javasolt a belső felületet nedves, mosogatószeres szivaccsal megtisztítani.

​A belső anyag elszíneződhet, ha olyan élelmiszerrel találkozik, mely amúgy megfogja a textíliát (meggy, kápia paprika stb.). 

 

​Tipp:

A Cibi ÚJRASZALVÉTA mosásakor érdemes az egymás mellett levő tépőzárakat összetapasztani, hogy a tépőzár mosáskor ne akadjon bele semmibe.

ÉLELMISZERBIZTONSÁG

Minden termékünk leírásában feltüntetésre kerül annak belső anyaga.

A Cibi ÚJRASZALVÉTA és ÚJRATASAK megfelel az élelmiszerrel való érintkezés és tárolás anyag- és gyártási követelményeinek.

Élelmiszer melegen is elhelyezhető az anyagba, azonban az melegítésre nem alkalmas.

 

Cibibee MÉHVIASZOS CSOMAGOLÓ

A Cibibee méhviaszos élelmiszercsomagolót használat után csak töröld le nedves ruhával vagy tartsd a csap alá és egyszerűen mosd le. Ügyelj arra, hogy a víz hőmérséklete ne legyen szobahőmérsékletnél magasabb. Mosógépbe soha ne tedd be, mert a meleg kioldja az anyagból az összetevőket.

​A Cibibee élettartama a használat gyakoriságától és gondosságától függően akár egy év. A használattal a tapadás folyamatosan csökkenhet. Az anyagon megjelenő csíkok a normál használat velejárói.   

​Nem szabad kimosni, forró víz alá tenni,  vasalni, vagy bármilyen magas hőmérsékletnek kitenni,  mert az anyagból kioldódik a méhviasz.

Nem alkalmas folyadék, nyers hús, hal vagy forró ételek tárolására, így ezeket semmiképpen ne csomagold bele. Kerülni kell az alkohollal való érintkezését is.

Az oldal tetejére